Möt våra instruktörer på KB:s Höstcamp

Thomas BahnsonFrån kansliet

Vi kan med glädje presentera ett starkt startfält på ledarsidan till KB:s Höstcamp 26-28 oktober på Stadshagens IP!

Möt våra instruktörer:

2015_Alexander_Wiklund

Alexander Wiklund – Meriterad division 3-spelare som jobbat som tränare i Sollentuna FK:s U19 och förutom A-lagsspel i KB har en roll som spelarutvecklare i IK Frej. Utbildad sjukgymnast som dessutom pluggar för fullt på psykologprogrammet.

Cristof2015ChristoferGarofalo2er Garofalo – Klubbikon som spelat i A-laget många säsonger. Ådrog sig dessvärre en korsbandsskada i våras, men är trots det aktiv i sin pappas division 7-lag. Glädjespridande italienare med bakgrund i Djurgården.

TorRanniste11-137x150Tor Ranniste –
Bakgrund i Djurgården men varit en hårt arbetande offensiv mittfältare i A-laget de två senaste säsongerna. Deltog även som ledare under KB:s sommarcamp där han var en mycket populär ledare bland barnen.

2015JonasCrona1Jonas Crona – Ny för i år i KB:s herrlag. Fostrad i Bollstanäs men spelat de senaste säsongerna i AIK:s ungdomsakademi – senast i U19-laget.  Crona har en oerhört känslig vänsterfot som han mer än gärna visar upp.

IMG_2051Tim Eckerling – En av KB:s mest erfarna ungdomsledare. Spelade länge för vårt gamla P95 lag som målvakt och har nu gått vidare och blivit målvaktstränare i klubben. Har varit ledare på våra fotbollsskolor under många år.

Det finns fortfarande platser kvar så passa på att anmäla er till årets sista fotbollsskola!