Nike & Intersport nya officiella partners till Karlbergs BK från 2018

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK är stolta över att presentera ett nytt avtal från 2018 och fem år framåt. Efter en omfattande upphandling av materialleverantör och klädmärke så föll valet på Nike och Intersport. Genom detta avtal knyter vi två av världens största varumärken till oss. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete där vi tillsammans kan utveckla föreningen ytterligare några steg, säger Pelle Brädefors, Klubbchef Karlbergs BK.

Genom att välja Nike så får vi välkända produkter med hög kvalitet och igenkänningsfaktor. Nike står även för inovation och design, något som vi tycker är inspirerande och spännande. Genom att välja Intersport ger vi våra medlemmar en fantanstisk service då den nya KB-shopen kommer ligga i Västermalmsgallerian på Kungsholmen, direkt där vi lever och verkar. Vi är övertygade om att vi fått till det bästa avtalet rent affärsmässigt, men också mest praktiskt för våra medlemmar.

Från Nike:

”Nike är mycket glada att få en av Stockholms innerstads mest anrika, största och inflytelserika föreningar. Idé, kvalitet och ambition går helt i linje med vad Nike står för och vi ser fram emot många fina och framgångsrika år tillsammans”

För Intersport och Intersport Team, Mathias Udén:

”Vi på Intersport Team är otrolig glada och stolta över att få presentera vårt senaste tillskott av föreningar: Karlbergs Bollklubb. Det blir en ära att de närmsta fem (5) åren få jobba med en av Stockholms största föreningar. KB som faller väl ut i folkmun har en välbyggd organisation kring varje lag samt i Styrelsen, föreningen jobbar för att vara en breddförening, men man ska ändå kunna gå via samtliga led från knatte- till seniorverksamhet. Det är otroligt viktigt för oss på Intersport att föreningar visar sin bredd. Att få skriva på ett avtal över fem år visar att vi på Intersport tillsammans med Nike Team Sweden väljer att satsa på föreningen och dess medlemmar. Vi kan knappt bärga oss till 2018 tar sin början och vi får komma ner till Stadhagens IP och träffa alla härliga KB:are!”

/red