Nu är anmälan öppen för sommarens fotbollsskola och camp

kb-pelleFrån kansliet

KB Octapharma Sommarfotbollsskola

Karlbergs BK:s samarbetspartner och sponsor till vår sommarfotbollsskolan är Octapharma. Det är femte året som Octapharma är med och arrangerar föreningens sommaraktiviteter. Vill ni läsa mer om vad Octapharma gör och varför KB har ingått ett samarbete med Octapharma så kan ni läsa mer här.

Fotbollsskolan riktar sig till barn födda 2005-2010 och träningen leds av föreningens utbildade ungdomsledare. Träningsupplägget är gjort i samverkan mellan Sportchef Ungdom och följer den röda tråd som föreningen går efter gällande barn -och ungdomsfotboll. På fotbollsskolan ingår lunch och eftermiddagsfika. Alla barn får också ett ”Kit” som består av en röd KB T-Shirt, vattenflaska och en fotboll.

Sommaren 2015 arrangerar vi sommarfotbollsskola följande veckor:

Vecka 25 – mån till tors (1300 kr)

Vecka 26 – mån till fre (1500 kr)

Vecka 33 – mån till fre (1500 kr)

Tider: 9.00 – 15.00

Plats: Stadshagens IP

KB Sommarcamp

KB:s camp riktar sig till barn födda 2004-2000 och nytt för i år är att träningen leds av erfarna och utbildade externa instruktörer. Vår ambition är att spetsa spelarutbildningen under dessa veckor med hjälp av inspirerande tränare och ett intressant träningsupplägg. För spelarna kommer det därför att krävas något högre fokus. Givetvis är grundmålsättningen att alla ska ha så kul som möjligt!

Vi har camp på följande veckor:

Vecka 26 – mån till fre (1700 kr)

Vecka 33 – mån till fre (1700 kr)

Tider: 9.00-15.00

Plats: Stadshagens IP

Anmälan KB Octapharma sommarfotbollsskola!

Anmälan Camp!