Nu väntar Sollentuna borta

kb-andersSenior0 Comments

KB-GUSK_2013-05-25_nianDet är lättare att hitta ork att komma till träningarna under veckan efter en vinst i helgen innan och det är så stämningen har varit för oss. Vi vann matchen, dock lirade vi inte speciellt bra.

Vi kämpar och sliter för varandra och trycker dit två baljor. Speciellt roligt är det att Tugge fick äntligen näta. Det behövde han och det behöver han göra på lördag också.

Vi har ett par skador och sjukdomar som oroar oss och som kan ha en påverkan på vilka elva vi ställer ut från start, men det skall inte spela oss någon roll.

Grims avvaktar vi med, Stoffes ljumskar spökar, likaså Teds. Ruans fötter är sisådär, och Francis knä skapar lite oro för oss. Men vi kör på och ställer ett bra lag på benen på lördag.

Det kommer Sollentuna också att göra, det kan jag garantera. Sollentuna som kanske inte haft den säsongsinledning de hade hoppats på, ligger just nu en poäng ovanför oss. Detta betyder ju att de lag som tar sina tre poäng kan hak på i de övre delarna i tabellen och det lag som torskar kan blandas i ordentligt där nere.

Serien är jämn runt oss, med Huddinge och Akropolis som ledarpack, och Skiljebo svans längst ner. Dock skiljer det inte så mycket poäng man kan tro. Mycket kan hända och det lag som kan dra ihop ett gäng segrar på rad kan bli ordentligt belönade.

Sollentuna är bra, och spelar ett friskt och frejdigt anfallsspel. Micke Torstensson från Assyriska är ju ett av deras nyförvärv som har stramat åt laget ordentligt i försvarslinjen.

Mike Lindström har ett skönt projekt på gång i Sollentuna, och jag ser en positiv kurva för denna ”nya” förening.

Tuff match väntar alltså KB på lördag. Platsen är dock ändrad och vi kommer att lira på Edsbergs Sportfält i stället för Sollentunavallen som istället husar friidrottstävlingar denna dag. Tiden är 16:00 och vi önskar att ni alla kom och kollade.

Väl mött,

Roger