Ny huvudtränare för A-laget

Thomas BahnsonSenior

Efter flera förluster den senaste tiden, och en tabellplacering som inte motsvarar de mål föreningen har haft inför säsongen, har styrelsen för Karlbergs BK beslutat att gå skilda vägar med huvudtränare Richard Karlsson. Ny huvudtränare för herrarnas representationslag är Kalle Karlsson som fram tills nu varit assisterande tränare. Kalle kommer att vara huvudtränare säsongen ut och leder laget redan i den viktiga bortamatchen mot Aspudden senare idag.

– Jag vill rikta ett stort tack till Richard för allt det arbete han lagt ner för föreningen som A-lagstränare. Dessvärre befinner vi oss nu i en situation där vi riskerar nedflyttning, och därför var det viktigt att göra en förändring på ledarsidan. Med Kalle som ny huvudtränare hoppas vi att truppen får en nytändning som innebär att vi får en positiv avslutning på säsongen med de viktiga matcher vi har framför oss, kommenterar Karlbergs BK:s ordförande Joar Horn.