Ny huvudtränare för KB U19

Martin WesterbergNyheter

Varmt välkommen Solomon Seyoum

Efter många månaders letande och en hel del intervjuer föll valet till slut på Solomon Seyoum, 39 år. Solomon bor på Kungsholmen och är ny tränare för KB:s U-19 lag. Solomon kommer in med ett stort sprudlande engagemang, och beskriver sig själv som just en positiv ”energitränare” som bidrar till ett härligt inlärningsklimat.

– Det är med stor entusiasm jag ser fram emot att få arbeta med denna grupp, det finns en stor potential i det jag sett under de 5-6 träningar och 2 matcher jag sett och några av spelarna ser jag inom ett par framför mig som viktiga spelare i KB:s A-lag.

– Vi är oerhört glada att kunna knyta till oss Solomon som tränare i KB:s verksamhet, säger Sportchef Johan Wilny.

– Då jag själv har arbetat med gruppen när vi inte haft en huvudtränare klar vet jag att Solomon passar perfekt att ta vid där vi ligger i utvecklingsprocessen.

Solomon kommer närmast ifrån Järla IF där han varit utbildningsansvarig på pojksidan och samtidigt även U19 tränare. Vidare har Solomon tidigare varit verksam i Enskede IK (P99-1) och Norrtulls SK.

Vi hälsar Solomon välkommen och ett stort lycka till i sitt uppdrag för Karlbergs BK!

/red

Kommentarer

kommentarer