Ny uddamålsförlust – efter hårt dömd straffspark

Lennart SandahlNyheter, Senior

På lördagen åkte KB på sin tredje raka 0-1-förlust. Den här gången borta mot Skiljebo efter att domaren hittat en hårt dömd straffspark.

Fotboll går ut på att göra mål och där har KB haft det svårt den sista tiden. På lördagen åkte rödvitt på sin tredje raka 0-1-förlust.

Mot Karlslund föll KB efter en billig straff, mot Gute förlorade man på ett frisparksmål i en annars jämn match och mot Skiljebo hittade domaren en straff på en hörna.

I den andra halvleken var det KB som stod för spelet och det skapades några halvchanser. Men det blev inget mål framåt den här dagen heller.

17-årige Edvin Monemi stod för ett piggt inhopp sista halvtimmen. KB ligger fortsatt femma i serien.

Nu väntar sexan IFK Lidingö i årets sista seriematch. Avspark söndag 14.00 på Stadshagens IP.