Nytt år nya tag!

Thomas BahnsonFrån kanslietLeave a Comment

Hej alla medlemmar, supportrar och icke medlemmar.

2013 är över och 2014 är redan i full gång. Om jag från kansliets vägnar fick önska en sak av detta året så är det att året går i positivitetens tecken. Fotboll handlar mer och mer om vad man inte har och sällan stannar man upp och verkligen uppskattar det man har och möjligheterna som faktiskt finns. Det nya tänk med superviktiga spelarutbildningsplaner, nivåindelningar och individanpassning samt den konkurrens-situation som uppstått i Stockholm innebär att fotbollen gått från att vara en lek till att stå för ”rätt eller fel”, ”ha eller inte ha”, ”vinna eller försvinna” och massa andra negativt laddade ord.

Dom flesta barn, ungdomar och seniorer spelar fotboll för att det är en social idrott och för att det är förbaskat kul, låt oss inte glömma bort det. Nu gör vi 2014 års säsong till KBs bästa säsong någonsin!

Mvh Thomas från kansliet