Karlbergs BK erbjuder olika former av medlemskap!

Förutom det “aktiva” medlemsskapet, vilket erbjuds personer som aktivt deltar på träningar och matcher i KBs regi, så finns andra möjligheter att vara med i Karlbergs BK.

Stöd Karlbergs BK

Det fanns en tid när fotboll spelades bara för att det var så roligt och ordet klubbkänsla faktiskt betydde något.

I Karlbergs Bollklubb, KB, tror vi fortfarande att det kan vara så och att det är grunden till att vårt representationslag på herrsidan idag spelar i division 2 och att vår ungdomsverksamhet samlar inte mindre än 500 tjejer och killar från Vasastan och Kungsholmen.

Men som alla föreningar behöver vi stöd och vänner för att bedriva verksamheten som helt bygger på ideellt arbete och engagemang. Därför hoppas vi att du vill bli vår vän! Vi har tagit fram två olika stödmedlemskap – KB-vän och KB:s Guldvän – som du kan välja mellan och som ger en rad förmåner.

Som KB-vän betalar du 200 kr och får:

• Medlemskort med klubbmärke som vid uppvisande ger:
  • 50 procent rabatt på inträdesavgiften vid A-lagets hemmamatcher på Stadshagens IP
  • Rösträtt på Karlbergs Bollklubbs årsmöte

Vill du vara mer än en vän? Bli Guldvän! Kostnaden är 500 kr och innefattar såväl årskort som medlemskap med följande i paketet:

• Exklusivt guldkort med klubbmärke som vid uppvisande ger:
  • Fritt inträde vid A-lagets 13 hemmamatcher på Stadshagens IP
  • Rösträtt på Karlbergs Bollklubbs årsmöte

För att bli KB-vän eller Guldvän betalar du in angiven summa (200 kr eller 500 kr) på BG 698-3647 och anger ditt fullständiga namn. Ditt medlemskort finns att hämta upp i cafeterian på herrlagets hemmamatcher i Division II Norra Svealand.

Du stödjer fotbollsglädje

Du bär med dig vetskapen om att du stöttar en förening som strävar efter sann fotbollsglädje – på och utanför planen. Det präglar hela vårt föreningstänk. Hos oss är alla unga fotbollspelare välkomna att utvecklas efter sin egen förmåga och spela för att det är roligt. Ingen lämnas utanför!