Karlbergs BK ska vara en av de bästa och mest välskötta idrottsföreningarna i Stockholm. Vi ska vara det naturliga valet av förening för barn & ungdomar i vårt upptagningsområde, men även kunna locka äldre spelare från hela Stockholm att vilja spela i vår förening. Vi ska sträva efter att skapa positiva miljöer och möjligheter att idrotta på Kungsholmen och i Vasastan.

Karlbergs BK ska bedriva en kvalitativ och seriös ungdomsverksamhet, med ett stort antal aktiva flick- och pojkspelare. Vi ska fokusera på att utveckla spelare i olika tekniska färdigheter, ge förutsättningar för att kunna möta den fysiska kravbilden som idrotten ställer på spelare samt utveckla spelarens spelförståelse för respektive idrott.

Karlbergs BK ska vara en respekterad ungdomsförening där alla är välkomna att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och där kamratskap, föreningskänsla och laganda genomsyrar hela vår förening.

Karlbergs BK ska genom satsningar på att utbilda och behålla duktiga ledare inom föreningen kunna ge spelare en positiv och stimulerande miljö att utvecklas i. Föreningens spelare ska både kunna satsa på sin idrott och samtidigt ha roligt och utvecklas i en trygg miljö med sina kamrater i sitt närområde