Örby – U17 1 – 3

Thomas BahnsonNyheter KB fotboll

Örby IS – U17 1 – 3 (0 – 2)

0-1 Soler (Viktor)

0-2 Viktor (Afonso)

0-3 David (Kvarnstrand)

Laget:

Amandus

Arvid Linus Måns Soler

David Matias Elias

Marcus Viktor Afonso

Avb: Björfäll, Kvarnstrand, Raman

Idag åkte U17 ut till Hagsätra IP för att möta Örby IS. Vårens möte slutade 3-1 till KB och även denna match slutade 3-1 till KB.

Första halvlek styrde vi från början till slut. Vi vände spelet gång på gång, hittade fina kombinationer på mittfältet och var även duktiga i djupled. Men 1-0 kom ändå lite turligt, efter en hörna som fastnat på första stolpen där Viktor befann sig spelades bollen tillbaka till Leo G Soler som slog in ett högt inlägg som seglade hela vägen in i bortre hörnet. Kort därpå sprang sig Viktor fri i djupled efter en fin passning av Afonso och slog kyligt in 2-0 med yttersidan till vänster om målvakten.

I andra halvlek växte Örby och vi tappade taktpinnen. Det kom inte några direkt farliga målchanser men det kändes inte lika tryggt. Men vi lyckades ändå få in ett mål till efter att Kvarnstrand stångats med några Örby-spelare och fått fram bollen till David som dundrade in 3-0 med vänsterfoten. Örby fick in en reducering på frispark på slutet men vi spelade av matchen.

2 vinster av 2 möjliga efter uppehållet och vi går upp på en 5e plats i serien, med häng på 3e platsen faktiskt. En smolk i bägaren var skador på Arvid och Viktor som satt av större delen av matchen. Vi hoppas på snabba tillfrisknanden!

Nästa match är redan på onsdag då vi möter serieledarna Sundbybergs IK på Sundbybergs IP klockan 18.30.