Organisatoriska förändringar I Karlbergs BK

MelkerFrån kansliet0 Comments

Under våren har styrelsen för Karlbergs BK identifierat behovet av en sammanhållande kraft på kansliet som kan ta ett övergripande ansvar för bland annat budgetering och sponsorvård. Från 1 sep jobbar därför Pelle Brädefors på kansliet igen, en halvtidstjänst som klubbchef fram till sista december, då omorganisationen ska utvärderas och stämmas av mot nästa års budgetläge.

”Det känns jättekul att Pelle vill komma tillbaka till Karlbergs BK efter hans framgångsrika tid här 2010-2013. Med hans erfarenhet och kunnande hoppas jag att vi kan utveckla både föreningen i stort såväl som ungdomsdelen”, kommenterar Joar Horn, ordförande för Karlbergs BK.

Thomas Bahnson som jobbat som sportchef för KB Ungdom sedan 2013 jobbar kvar på kansliet med delvis nya arbetsuppgifter. Thomas kommer framför allt få ett utökat ansvar för knattefotbollen och kommer även ta över som tränare för P-02. I samband med detta lämnar Thomas då rollen som huvudtränare för damlaget, men kommer självfallet under en övergångsperiod att finnas till hands för att genomföra en så bra överlämning som möjligt till den efterträdare som just nu håller på att rekryteras.

Nathalie Dahlqvist som tidigare jobbat deltid som knatteansvarig i klubben har lämnat för att istället jobba heltid på simförbundet.

Nedan finner ni fullständiga kontaktuppgifter till Thomas och Pelle:

Thomas Bahnson 0701-904090      thomas.b@karlbergsbk.se

Pelle Brädefors     0701-904093      pelle@karlbergsbk.se