Cirka 110 000 människor bor i vårt upptagningsområde och antalet barnfamiljer i stadsdelarna ökar kraftigt, inte minst genom omvandlingen av Nordvästra Kungsholmen och Lindhagensområdet där vi också har våra hemmaplaner. I visionerna ingår tusentals nya bostäder och arbetsplatser och fram till 2017 räknar Kungsholmens stadsförvaltning med att cirka 30 000 människor bor i de områdena.

Karlbergs Bollklubbs vision är att utvecklas till den naturliga mötesplatsen för alla som bor på Kungsholmen, Lindhagen och Vasastan, och som vill samlas kring fotboll. Ung som gammal. Därför arbetar vi kontinuerligt med att utveckla föreningen, både sportsligt och organisatoriskt. Siktet är inställt på att etablera KB som en stabil förening på seniornvå, men framförallt vill vi fortsätta att växa på barn- och ungdomssidan. Vi är övertygade om att möjligheten till kvalitativ idrott i sin absoluta närhet är en förutsättning för en levande innerstad och bidrar oerhört mycket till barn och ungas hälsa. I den utvecklingen vill vi vara en huvudaktör.

Och vi vill gärna vara det tillsammans med dig! Som sponsor i Karlbergs BK har du en unik möjlighet att profilera och marknadsföra ditt företag i ditt närområde – Kungsholmen och Vasastan. Dessutom i ett sammanhang där människor möts för att de delar en passion – sann fotbollsglädje – som ditt företag då blir en del av.

Tycker du att det låter intressant? Hör gärna av dig till oss:

Pelle Brädefors
Klubbchef, Karlbergs BK