Sponsorpaket på olika nivåer som passar just dig. Här kan ditt företag och varumärke exponeras i en rad olika former med stora möjligheter till tillval och skräddarsydda lösningar.

Skräddarsydda paket – Officiella partners: 75 000 – 200 000 SEK

KB har möjligheten att skräddarsy sponsorkoncept anpassade till just ditt företag och behov. Du får prioriterad exponering på representationslagens kläder, ungdomslag i föreningen, fotbollsskolor och  knatteverksamhet. Årlig samarbetsmiddag på en av våra huvudsponsorers anläggningar. Skyltar på våra anläggningar. Möjlighet att profilera ditt företag i specifika nyhetsbrev för att nå just din målgrupp.

Guldpaket – Guldpartner: 50 000 SEK

Som Guldpartner får du prioriterat tryck på representationslagens kläder, exponering på sponsorvägg, Hemsida/Facebook. Årlig samarbetsmiddag på en av våra huvudsponsorers anläggningar.

Silverpaket – Silverpartner 30 000 SEK

Som Silverpartner får du tryck på representationslagens kläder, exponering på sponsorvägg, Hemsida / Facebook samt företagslogga i matchprogram. Du stödjer specifikt vår representationslags resa i division 2. Arenaskylt på Stadshagens IP. Årlig samarbetsmiddag på en av våra huvudsponsorers anläggningar.

Bronspaket – Bronspartner 15 000 SEK

Exklusiv skylt på Stadshagens IP i samband med seniormatcher. Årlig samarbetsmiddag på en av våra huvudsponsorers anläggningar. Företagslogga i matchprogrammet och på Hemsidan / Facebook.

1912-klubben – 1 912 SEK

Detta medlemsskap ger ert företag två st Guldkort att nyttjas fritt. Det ger er fritt inträde på Herrlagets matcher i division 2. Ni stöttar direkt utvecklingen av vår seniorlagsverksamhet. Vi strävar efter att skapa en sund utvecklingsmiljö där unga spelare kan få en bra utbildning och kunna satsa på sin fotboll. Läs mer här!