Som företagare och privatperson kan du stötta Kungsholmens största idrottsförening. Karlbergs BK arbetar som de flesta andra föreningar för att ge så bra förutsättningar för dess medlemmar. Som förening i Stockholms innerstad har vi såklart stora utmaningar, men också många fördelar som vi gärna vill utnyttja. Vi lever och verkar i ett av de mest expansiva områden i Stockholm. Det medför en mängd möjligheter för oss, och framför allt för företag.

Vi försöker bygga samverkan mellan våra olika samarbetspartners och välkomnar fler att delta på den resan. Genom att nätverka och skapa positiva relationer med våra samarbetspartners så ser vi också fint resultat i vår verksamhet i stort. Vi har på några år mer än fördubblat både omsättning och medlemsantal. Vi bedriver idag två idrotter och siktar på fler i framtiden. Detta trots att förutsättningarna att idrotta inte är optimala. Men det är det här vi tror på. Att barn, unga och vuxna ska kunna få möjlighet att idrotta. Oavsett nivå. Att vi lyckas tror vi har att göra med att vi ständigt tillskjuter resurser i den centrala organisationen. Ju mer professionella vi blir desto bättre kan vi kvalitetssäkra vår verksamhet. Det ger oss möjlighet att behålla fler i vår verksamhet. Vi kan arbeta mer strukturerat och skapa bättre förutsättningar. Vi tycker att våra medlemmar förtjänar det. Vi tycker att idrotten är värdefull och ska ha en bra och gedigen verksamhet. Även i innerstan där förutsättningarna är som sämst.

Vill du bidra till att unga får bättre villkor? Att det kan fortsätta idrotta i en positiv och utvecklande miljö? Vill du se dina insatser och investeringar bli avgörande för om vi kan fortsätta utvecklas och på riktigt utmana om att vara en av de mest välskötta föreningarna i Sverige. För det kan vi, och det ska vi!

Läs mer i vår marknadsfolder hur du kan stötta Karlbergs BK och våra 1 000 medlemmar på sin personliga idrottsresa i Karlbergs BK!