”Pash” Abdulla blickar framåt: ”Behöver fortsätta vara oss själva”

RedaktionenNyheter, Senior

Karlbergs BK har tagit tio raka segrar i herrarnas division 2 och leder tabellen. Målkungen Pashang ”Pash” Abdulla har stått för hela 14 mål och vill ännu mer. Gärna redan på söndag borta mot IFK Lidingö.

Pashang Abdulla kom till KB från Aspudden inför säsongen. Och hans vårsäsong har verkligen varit lyckad. Mot Sundbyberg senast så inledde han målskyttet med ett hårt halvvolleyskott i första krysset – och redan nu har han tangerat fjolårets målskörd.

Men ”Pash” är inte mätt för det.

Ännu en seger senast, 2-1 mot Sundbyberg. Men det var en tuff match. Vad säger du om insatsen?

– Vi var inte nöjda med insatsen på grund av att vi inte kom inte upp i den nivån vi vet att vi är kapabla till. Men det viktiga är att vi fick tre pinnar med oss.

Du gjorde ett snyggt mål för 1-0. Berätta om målet.

– Jag stod halvvänd mot målet och Kettler har en tendens att hitta mig i boxen. Sedan var det bara att slå in den på ett i första krysset.

14 mål på 10 matcher. Du har redan gjort lika många som i Aspudden ifjol. Vad är hemligheten?

– Hemligheten ligger i att alla kan sina arbetsuppgifter.

Nu väntar en svår match borta mot Lidingö på söndag. Hur går dina tankar, vad behöver KB lyckas med?

– Vi behöver bara fortsätta vara oss själva!

”Pash” hälsar att han hoppas att så många fans som möjligt tar sig ut till Lidingövallen på söndag. Avspark 16:30!