Reservlaget förlorade sin första match

kbadminSenior0 Comments

På en svårspelad gräsplan så förlorade KB:s reserver med uddamålet 2-1 mot ett taggat Enskede.

Första halvlek var vi inte riktigt med utan slarvade vid flertalet tillfällen både i uppspelsfasen och i vårt försvarsspel då vi blev väldigt utspridda. Det berodde på att vi inte riktikgt orkade ta oss till utgångspositionerna samt flytta över. Vi var inte på tårna helt enkelt.

Första målet kommer på ett eget misstag och dom smäller in bollen bakom en chanslös Rasmus, som för övrigt gjorde debut. 2-0 kommer på en helt felaktigt dömd straff och vi kämpar i motvind rejält.

I halvtid pratar vi om att gå tillbaka till den gameplan vi hade innnan matchen och det vara att sätta högre press än normalt, direkt återerövring av bollen, mycket bollinnehav och när vi väl äger bollen så skulle vi rulla. Det tog ungefär en halvlek att vänja sig vid mattan för killarna gjorde precis så i andra. Vi tar kommandot i matchen och höjer oss ett par snäpp. Vi får in en boll men någon minut kvar att spela och trots att vi haft flera klara chanser får vi nöja oss med en bra halvlek. Mot slutet gjorde Hampus, Oskar och Niklas från våra juniorer klart godkända inhopp. Det bådar gott inför framtiden.

Laget:

Rasmus

Corell
Shoultz
Oliver
Wester

Olle
Altman
Kalle
Sund

Vasse
Attila

I andra bytte Shoultz och Altman plats.

Nästa match spelas på Stadshagen 1 måndag 14/5 20.30 mot Bagarmossen/Kärrtorp.