Restaurang El Cielo är ny KB-sponsor!

Lennart SandahlFrån kansliet

Med en uteservering i underbart solläge välkomnar El Cielo alla KB-medlemmar, spelare och supportrar att äta och dricka billigare på Fleminggatan 22a.

El Cielo är från och med 2016 ny bronssponsor och erbjuder alla KB-vänner rabatterade priser på mat och dryck!

”Vår filosofi är mycket enkel! Vi vill dela vår passion för Sydamerika och dess variationsrika kök i en varm och välkomnande atmosfär med personlig service. Vi älskar fotboll och Karlbergs BK känns som rätt förening att samarbeta med eftersom vi också finns på Kungsholmen. Bienvenido!”

Uppge koden: ”Karlbergs BK” vid beställning för att ta del av:

NUESTRA HAMBURGESA 100:-
Hamburgare gjord på högrev och bringa från Nebraska (USA). 200G serveras med lök, ost, chimichurrimajonäs och pommes.

VEGETARISK CHÉVREBURGARE 100:-
Chévreost, chimichurrimajonäs och pommes.

El Cielo erbjuder även rabatt på utvalda drycker!

Restaurang El Cielo på Fleminggatan 22A

Restaurang El Cielo på Fleminggatan 22a

Erbjudandet gäller söndag till torsdag mellan 16.00 – 21.00 från 2 april – 31 augusti. Den 1 september kommer en ny meny samt erbjudanden för vinterns julbord!

Besök www.elcielo.se för bordsbokning och meny!

Ring oss direkt på 08-651 53 00