Resurs sökes till KB

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK söker en eller flera media- och reklamintresserad personer som kan hjälpa klubben i arbetet med vårt varumärke. Ambitionen framöver är att kraftigt öka våra intäkter, framför allt på marknadssidan, och för att vi ska kunna göra det på ett bra och professionellt sätt söker vi nu någon som kan hjälpa oss med t ex skapa material till våra sponsorskyltar, reklamutskick, julgransförsäljning, annonser och layouter i vår varumärkesprofil.

Personen bör kunna InDesign, Photoshop och någorlunda insatt i strategiskt varumärkesbyggande. Den vi söker kan vara antingen student från något mediagymnasium som behöver praktisk erfarenhet eller resurs som idag arbetar som AD eller på reklambyrå eller dyl. som mot att hjälpa klubben lite grann kan få exponering och möjligheter att marknadsföra sig själv och/eller sitt företag mot våra sponsorer.  Vi uppskattar att arbetet kan uppgå till ca: 4-8 timmar i månaden beroende på säsong och hur strukturerat vi kan arbeta tillsammans. Vi har i dagsläget ingen möjlighet att avlöna denna tjänst.

Detta är kan vara en jättekul utmaning för den som tar sig an detta. Tillsammans med Kansliet och marknadsgruppen skapa en bra plattform för klubben att ta ytterligare steg i sin utveckling för att bli den ledande fotbollsklubben i Vasastan och på Kungsholmen.

Vi kan vid önskemål givetvis tillhandahålla arbetsintyg och agera referent för utfört arbete.

Om ni är intresserade och vill veta mer om detta så kontakta Pelle Brädefors på:

Pelle@karlbergsbk.se eller tel: 0701-904093