Richard Karlsson: ”De nya klarade sig bra”

kb-redSenior

RogerSvensson2

Karlbergs BK spelade 1–1 i genrepet mot Täby IS. Så här säger tränaren Richard Karlsson efteråt.

Vad säger du om vår insats?
– Vi kommer att stå inför matcher under säsongen, då flera spelare är borta och vi måste så klart klara av dessa också. Den här försäsongen har varit kantad av sjukdom och skador, vilket gjort att vi fått anpassa laget efter de som varit tillgängliga. Det har varit tufft, men samtidigt bra då flera spelare fått kliva fram och ta plats. Igår var just en sådan match där vi bara har 14 spelare tillgängliga för spel. Ett par juniorer och samt ett par nya ansikten fick ta plats på planen igår och de klarar sig bra, även om det finns mer att plocka ut från dom.
Något som du är nöjd med?
– Jag tycker att vi har ganska bra kontroll på matchen och ser trygga ut bakåt. Vi blir dock lite tunna framåt och får inte riktigt fast bollen högre upp i planen. Men kvitterar ändå till 1–1 och igår räckte det till en poäng, vilket vi får vara nöjda med.

/red