Richard Karlsson: ”Vi dominerar matchen”

kb-redSenior

Karlbergs BK tappade en ledning i slutminuterna och föll mot VIK i lördags. Här är tränaren Richard Karlssons ord dagen efter förlusten.

Vad säger du om matchen?
– Vi är så klart inte nöjda med resultatet. Vi dominerar stora delar av matchen, har bollen, kontrollerar det mesta och skapar flest chanser, men förlorar ändå matchen. Västerås krigade med väldigt mycket folk på egen planhalva och valde mest att ställa om med långa bollar. Vi får inte in bollen och ett mål på frispark räckte inte, då motståndarna fick maximal utdelning under matchens slutminuter. Västerås lyckas genom sitt första avslut i andra halvlek i 84:e minuten och med sitt andra avslut i 86:e, göra två mål. I första halvlek hade man ett avslut på mål.

Vad säger du om vår insats?
– Vi kommer till bra lägen och skapar bra chanser genom hela matchen, men gör inte mål. Vi hade kanske behövt hitta några fler alternativ kring boxen, än de vi gjorde idag. Vi är även lite ofokuserade i vissa delar av uppspelsfasen och slog bort bollen vid ett par tillfällen som gav Västerås ett par riktigt farliga lägen.

Nästa match spelas på torsdag hemma mot Norrtälje (avspark kl 14 på Stadshagen).

/red