Richard Karlsson: ”Vi står upp riktigt bra”

kb-redSenior

Sollentuna3

Karlbergs BK klarade 0–0 borta mot Sollentuna United i måndags. Här är Richard Karlssons ord dagen efter matchen.

Vad säger du om insatsen?
– Jag har inte hunnit se matchen på video än, men det känns som vi gör en godkänd insats. Underlaget gör att vi inte får samma fart på bollen som vi är vana vid och det blir lite svåra studsar som drar ner tempot. Sollentuna löste det genom att lyfta upp bollen till forwards medan vi försökte rulla på backen. Känslan är att Sollentuna hade fler bra chanser än vad vi hade, men de utnyttjade inte dessa. Dels gör Paul (Lindqvist) några riktigt bra räddningar, men det såg även ut som Sollentuna inte hade rätt fokus kring avsluten igår. Det blir ganska mycket kamp och vi står upp riktigt bra. Vi får se det som en kämparinstas som gav oss en poäng på bortaplan mot en svår motståndare, säger Richard Karlsson.

Är det några spelare du vill lyfta fram?

– Paul gör som sagt en riktigt bra match och räddar nog poängen åt oss. Sedan tycker jag att (Sebastian) Silva gör sin bästa insats i KB-tröjan. När det blir så här täta matcher vill man så klart också berömma hela truppen, som tar fighten och står upp tillsammans.

/red