Roger lämnar KB för – Gamla KB

kb-redBK Gamla KBLeave a Comment

Rogersvensson1
Roger Svensson skrev på övergångspapprena igår.

Gamla Karlbergare gör en meriterad värvning. Målvakten Roger Svensson, 38, skrev igår på för division 6-laget.

Roger Svensson, med förflutet i bland annat Mjällby, vaktade målet i Gamla KB under de två första säsongerna efter uppstarten. Sedan skrevs han över till huvudföreningen för att vara tillgänglig som backup i a-laget.
38-åringen är kvar som målvaktstränare i Karlbergs BK, men sedan en vecka har division 2-laget tre duktiga målvakter i truppen, vilket innebär att han blivit överflödig. Därför har han tackat ja till att ta steget tillbaka till Gamla Karlbergare och hjälpa laget i sexan.
– Det är en kanonvärvning för oss. Dels har han KB-hjärta, dels håller han fortfarande väldigt hög klass på den här nivån, säger Kalle Karlsson, värvningsansvarig i Gamla KB.
Det står redan klart att Roger Svensson gör comeback i seriepremiären 13 april då Johan Holmgren är bortrest.

/red