Rotebro IS – Karlbergs BK 0-7

Thomas BahnsonDam, Nyheter

Damerna tog femte raka segern på fredagskvällen, mot Rotebro IS FF på Skinnaråsens IP naturgräs. Siffrorna blev 7-0 till KB.

KB, i vitt för dagen, rivstartade med flera chanser i djupled bakom högt liggande Rotebroförsvaret men bollen ville inte in. Men när första målet kom släppte det. Jessica Eriksson stod för 1 mål och Nishtiman Abbasi för otroliga 6 mål. Sofia Fredriksson, Ronja Lilja och Jessica assisterade till två mål var.

Men tillbaka till Nishti. Den säsongsinledning hon haft är mäkta imponerande. 15 mål på 5 matcher. I denna match blev det allt från en mot en avslut till avslut på inspel till nickmål på hörna. Och det kunde blivit många fler.

Det var dock inte endast glada miner. Malin Wickström som varit borta pga skadat knä en gång tidigare under säsongen fick nu sitt andra knä skadat när hon fastnade i gräset med dobbarna. Extremt tråkigt och vi önskar henne alla en snabb återhämtning. Ida Lang och Cecilia From fick också kliva av, pga fotskador, och truppbredden blir nu testad.

Nästa match är mot Enebyberg hemma på Stadshagens IP, lördagen 26 maj kl 12.15. Kom ner och heja damerna till seger!

Rotebro ISFF – Karlbergs BK 0-7 (0-3)
KB, mål: 0-1 Nishtiman Abbasi (Jessica), 0-2 Nishtiman Abbasi (Ronja), 0-3 Jessica Eriksson (Sofia), 0-4 Nishtiman Abbasi (Nada), 0-5 Nishtiman Abbasi (Sofia), 0-6 Nishtiman Abbasi (Jessica), 0-7 Nishtiman Abbasi (Ronja)

Publik: ca 40