ActicActic är en ledande friskvårdskedja med 140 anläggningar och över 210 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 150 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.

KB och Actic samarbetar sedan 2014. VI har länge sökt en samarbetspartner inom friskvård. Här har vi en av Sveriges största aktör och vi får värdefullt utbyte av erfarenheter. Samarbetet ger oss som förening möjlighet att komplettera delar av vår verksamhet där vi inte riktigt klarar av att uppfylla de åtaganden vi har gentemot verksamheten. Det gäller då främst nyttjande av faciliteter som vi vet är tufft att hantera, säger Pelle Brädefors, Klubbchef Karlbergs BK.