Intersport, ett av Sveriges mest kända varumärken, bildades 1961 och har 54 års erfarenhet av att vara närmast fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan. I Sverige har Intersport ett brett butiksnät med runt 150 butiker och oerhört duktiga medarbetare som brinner för sport och träning. Vår vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen och vår mission är att inspirera fler till ett aktivt liv.

Det är viktigt för en stor förening som KB är att ha en samarbetspartner som kan hantera logistiken och för alla våra medlemmar, lag och kansli i hanteringen kring material och kläder. Hela processen från beställning till hämtning av varor sköts av Intersport vilket ger oss utrymme att fokusera på vår kärnverksamhet. Intersport har ett mycket fördelaktigt bonussystem där vi som förening och våra medlemmar får bonus på allt vi handlar. Det är viktigt att hitta en partner som hantera dessa bitar och Intersport är en av världens största återförsäljare inom sin bransch. Det är samtidigt viktigt att hitta en butik som ligger nära vår verksamhet. Därför samarbetar KB med Intersport och vår hemmabutik ligger i Västermalmsgallerian påå Kungsholmen, säger Pelle Brädefors Klubbchef Karlbergs BK.