KU_fm_rgb

”Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa. Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden. 9/10 av våra kunder kan tänkta sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är ett riktigt bra betyg som vi är mycket stolta över.”

Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål. Vår strategi har alltid varit att jobba med små lokala kontor i områden som vi känner väl till. Ju mer vi vet om området vi jobbar i, desto bättre kan vi hjälpa våra kunder och få det där förtroendet som leder till att säljare får sin bostad såld till rätt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem på en plats där de verkligen vill vara. Ända sedan starten 1989 har vi jobbat utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs för att få trygga och nöjda kunder, säger Malin Skoglund Marknadschef på Karlsson & Uddare.

Vi har tagit ett aktivt beslut gällande Karlsson & Uddares sponsringssamarbeten. Vi stödjer idrottsföreningar på orter där vi är verksamma och väljer att fokusera på barn- och ungdomsidrott och hälsa. Karlbergs BK passar in i den modellen och vi ser att barnen är vår framtid och att engagera sig i idrott och hälsa är en självklarhet för oss.

Idag har Karlsson & Uddare sex kontor varav fyra ligger på Kungsholmen och i Vasastan. Läs mer om Karlsson & Uddare här!