KB har valt att samarbeta med Nike som leverantör av kläder och material. Nike är världens största sportmärke och varumärket omsätter 240 miljarder kronor världen över. Nike Sverige som ansvarar för den svenska marknaden har sitt huvudkontor i Solna.

KB har till säsongen 2018 skrivit ett 5 årigt avtal med Nike. Ett samarbete som  vi är mycket stolta över och som ger ett kvitto på hur KB har utvecklats och där vi idag är en av de större föreningarna i Stockholm, säger Klubbchef Pelle Brädefors. Som officiell partner deltar Nike varje år på KB:s olika aktiviteter. De arrangerar även skokvällar och ger där frikostiga rabatter för våra medlemmar. I Intersportbutiken i Västermalmsgallerian så finns Nikes profil och skor för KB:s medlemmar.

”Nike är mycket glada att få en av Stockholms innerstads mest anrika, största och  inflytelserika föreningar. Idé, kvalitet och ambition går helt i linje med vad Nike står för och vi ser fram emot många fina och framgångsrika år tillsammans”