Persiennkompaniet”Persiennkompaniet grundades 1993 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av fönsterinredning och solskyddsprodukter för fönstermiljö. Vårt breda sortiment av in- och utvändiga produkter skräddarsys för en individuell lösning till offentliga och privata miljöer.”

Persiennkompaniet inledde ett samarbete med Karlbergs BK 2015 och väljer att fortsätta med sin sponsring även över 2016. KB gläds över Persiennkompaniets förnyade insats i klubben. Ett välskött företag med lokal förankring på Kungsholmen och företagets VD Fredrik Bihl har själv spelat både bandy och fotboll i klubbens färger.

Vi strävar efter att hålla absolut toppklass i allt vi gör – det är en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Det innebär samtidigt en strävan att ständigt förnya och driva utvecklingen framåt. Vi har välutbildade montörer och fönsterinredare med gedigen branscherfarenhet. Läs mer om företaget här!