s_pumaKB har valt att samarbeta med Puma som leverantör av kläder och material. Puma är ett multinationellt företag och varumärket omsätter 28 miljarder kronor världen över. Puma Nordic som ansvarar för den skandinaviska marknaden har sitt huvudkontor och lager i Helsingborg.

KB har under många år varit Puma troget sedan 2007. Ett samarbete som under åren har utvecklats och vi är idag en av de största fotbollsföreningarna i Stockholm som Puma har. Som officiell partner till KB deltar Puma varje år på KB-dag och våra gemensamma aktiviteter. De arrangerar skokvällar och ger där frikostiga rabatter för våra medlemmar.

Vi är stolta sponsorer av KB och är nöjda över att ha skrivit ett nytt avtal med föreningen, säger Joachim Andersson Teamsäljare på Puma.