SEBSEB är officiell partner till Karlbergs BK. Samarbetet inleddes 2015 ger fina förutsättningar för Karlbergs BK att utveckla hela sin verksamhet. Från och med 2016 är SEB officiell sponsor till Karlbergs BK:s knatteverksamhet där verksamheten växt på senare år. Dessa riktade resurser kommer ge oss möjlighet att förstärka organisationen. Något som varit efterfrågat under hela 2015.

– Vi ser stor potential i detta samarbete med SEB.  Dels för att det rör sig om ett stort ekonomiskt tillskott, men samtidigt så finns det stora möjligheter att bygga från grunden i vår verksamhet, säger Pelle Brädefors, Klubbchef Karlbergs BK.

SEB om samarbetet

SEB är en viktig del av samhället och därför är vi engagerade i de närsamhällen där banken finns. Genom att fokusera på framtida generationer vill vi skapa långsiktiga värden och stödjer entreprenörskap och innovation, barn och ungdomar samt kunskap och utbildning.

Vi tycker att idrott är viktigt – både för ungdomarna själva och för framtiden. Därför vi är stolta över att sponsra Karlbergs BK både genom att coacha lagens tränare i ledarrollen, men också i andra sammanhang.

Vi engagerar oss för framtida generationer

SEB i Hornsberg