s_stadiumStadium jobbar efter en tydlig mission – att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Föreningslivet är därför enormt viktigt för Stadium. Hand i hand med den missionen går det svenska föreningslivet, som är en stark folkrörelse i samhället. Sedan 2010 har KB Stadium som sin leverantör och samarbetspartner när det gäller material och kläder. Vår butik ligger i Bromma Blocks och det är dit föreningens lag och kansli vänder sig när vi beställer kläder och material till vår verksamhet.

Det är viktigt för en stor förening som KB är att ha en samarbetspartner som kan hantera logistiken och för alla våra medlemmar, lag och kansli i hanteringen kring material och kläder. Hela processen från beställning till hämtning av varor sköts av Stadium vilket ger oss utrymme att fokusera på vår kärnverksamhet. Stadium har ett mycket fördelaktigt bonussystem där vi som förening och våra medlemmar får bonus på allt vi handlar. Det är viktigt att hitta en partner som hantera dessa bitar och Stadium är Sveriges största aktör på detta. Det är samtidigt viktigt att hitta en butik som ligger någorlunda nära vår verksamhet. Därför samarbetar KB med Teamsales Bromma, säger Pelle Brädefors Klubbchef Karlbergs BK.