Wrapsons

Karlbergs BK inledde 2015 ett omfattande samarbete med Wrapsons. KB kan stolt presentera Wrapsons som ny tröjsponsor för klubbens ungdomslag. Samarbetet innebär förutom exponering på klubbens matchtröjor även att vi har produkter från Wrapsons i vårt sortiment i Hagens café.

Avtalet är inför 2016 förlängt med ytterligare ett år och vår förhoppning är att vi ska arbeta över tid med respektive varumärke. Wrapsons sortiment går i linje med klubbens syn på en hälsosam kost med sallader och wraps. Vi vill ta ett större ansvar för en mer hälsosam matkultur inom idrotten, det är en självklarhet för oss som stor ungdomsförening, säger Pelle Brädefors, Klubbchef KB.

Wrapsons är ett företag som gått från en källare på Östermalm till att vara ledande inom fresh-food.
Vårt engagemang för kvalitet genomlyser hela kedjan, från råvara till färdig måltid. Vi förnyar vårt sortiment kontinuerligt med egen produktutvecklande kock och ser därmed till att våra kunder har morgondagens produkter i handen, berättar Petter Lundqvist , VD Wrapsons.