Säsongen avslutades med F 13-cup

kb-andersKB-cuper, Nyheter KB fotboll

Säsongen 2014 avslutades i dag på Stadshagen då tio F 13-lag gjorde upp.

Sollentuna FK var överlägsna och vann alla sina fem matcher med totalt 15-0 i målskillnad. I finalen besegrades Bollstanäs från Upplands-Väsby med 4-0.

I matchen om tredjepris mötte Boo FF från Nacka samt Åkersberga BK. Boo började bäst men efter en mållös första halvlek så gjorde ÅBK 1-0 alldeles i inledningen på den andra och till slut rann det iväg till 3-0. Det var den andra bronsmatchen på två dagar som Boo fick ge sig och det gick på samma sätt för deras P 01 på lördagen.

Bilder kommer att publiceras på Karlbergs BK:s facebooksida och resultat från KB-cupen för F 01-lag hittar du här >>

Avslutningsvis ett stort tack till de deltagande lagen, domarna samt arrangerade föräldrar i F 01-gruppen med Jan Axelsson och Lotta Berghard i spetsen.

/red