Säsongens sista match

kb-andersNyheter KB fotboll, Senior0 Comments

KB-Akropolis_2013_600x290

Nu återstår bara en match kvar på säsongen. Senaste helg blev det ju klart att KB spelar i tvåan en säsong till efter att man ganska komfortabelt avfärdat Enköping.

Webbredaktionen har frågat tränare Roger Svensson hur det känns inför sista matchen:

– Det var en skön urladdning senast mot Enköping, med många mål och klarat kontrakt. Vi har levt på det under veckan som gått, men samtidigt också påbörjat förberedelserna inför Kvarnsveden.

Vad vet du om dalmasarna?

– De är ett duktigt och kompetent lag som har visat bra form under hela året. Det var länge sedan vi spelade mot dem (säsongens första match, red anmärker) så det är säkert mycket som har förändrats i deras lag. Antagligen lika mycket som hos oss.

– Hur motiverar man spelarna när man inte har något att spela för?

– Vi kommer förberedda, även om vi har blivit rånade på träningstider av idrottsförvaltningen. St Eriks Cupen skall visst spelas, både tisdag och torsdag kväll, så vi har fått leta andra alternativ.

– Man kan ju undra vad som hade hänt ifall vi fortfarande låg i krig om att klara kontraktet? Hade de tagit våra bägge tider då?

Hur ser det ut i truppen?

– Vi har ett par avbräck då Jonte Partin är avstängd efter tre gula kort och Oliver Gilford som hade känningar i sitt knä tidigt i veckan. Kanske han kommer till spel, men det avgör vi på söndag morgon.

Lycka till Roger!

/red