SEB blir ny officiell partner 2015

kb-pelleNyheter, Nyheter KB fotboll

SEB blir inför 2015 ny officiell partner till Karlbergs BK. Samarbetet kommer att ge fina förutsättningar för Karlbergs BK att utveckla hela sin verksamhet. En del i samarbetet innebär att SEB hjälper Karlbergs BK på ledarsidan och medverkar med sin erfarenhet inom ledarskap och coachning.

– Vi ser stor potential i detta samarbete med SEB.  Dels för att det rör sig om ett stort ekonomiskt tillskott, men samtidigt så finns det stora möjligheter att bygga på vår filosofi att satsa på våra ledare, säger Pelle Brädefors, Klubbchef Karlbergs BK.

SEB om samarbetet

SEB är en viktig del av samhället och därför är vi engagerade i de närsamhällen där banken finns. Genom att fokusera på framtida generationer vill vi skapa långsiktiga värden och stödjer entreprenörskap och innovation, barn och ungdomar samt kunskap och utbildning.

Vi tycker att idrott är viktigt – både för ungdomarna själva och för framtiden. Därför vi är stolta över att sponsra Karlbergs BK både genom att coacha lagens tränare i ledarrollen, men också i andra sammanhang.

Vi engagerar oss för framtida generationer

SEB i Hornsberg

Kommentarer

kommentarer