Segerström inför kvaldramat: ”Kom till Hagen och ta med halsduken!”

RedaktionenNyheter, Senior

Trotjänaren Viktor Segerström, 26, hoppas på fullt hus när Karlbergs BK tar emot Motala på söndag 14:00. Det är vinna eller försvinna i kvalet till division 1 och målvakten lovar ett hungrigt KB.
– Om det är någon gång man ska se oss är det i dessa matcher, säger han.

Tuff första kvalmatch mot Ytterhogdal där vi leder med 2-0 men tappar till 2-2. Hur har ni analyserat matchen?
– Vi inleder matchen väldigt bra, är konsekventa i det vi gör vilket också resulterar i en 2-0 ledning. I andra blir vi lite väl låga och det blir jobbigt för oss. Samtidigt skapar vi fortfarande de hetaste chanserna och släpper inte till så mycket. Deras mål kommer genom bra individuella prestationer. Det är små marginaler.

Nu är det i princip vinna eller försvinna mot Motala. Kan ni klara det här?
– Det är klart att läget ser tuffare ut än om vi hade vunnit straffläggningen, men det är absolut inte kört. Vi ska göra vad vi kan för att få de bästa förutsättningarna inför den sista matchen, som vi inte kan påverka. Jag tror mycket på oss!

Vi brukar ha 300-400 på läktarna i kvalet. Vad vill du säga till supportrarna?
– Det är de här matcherna som betyder mycket man längtar efter att få spela, vilket också smittar av sig till publiken. Det brukar bli mycket dramatik och väldigt sevärd fotboll. Om det är någon gång man ska se oss är det i dessa matcher. Ta på er halsduken, kom till ”Hagen” och ge oss det viktiga stödet! Forza KB!

***

Viktor Segerström
Ålder: 26
Position: Målvakt
Moderklubb: Djurgårdens IF.
Kom till KB: 2015
Totalt 123 tävlingsmatcher i KB-tröjan

***

Kom till Stadshagen på söndag klockan 14:00! Kvalfotboll i högsta klass och dubbla serveringar i form av kiosken och utegrillen!

Entre: 80 kr (swish eller kontant). Gratis för spelare och ledare i KB-kläder!