Segerström och Jahn nominerade till bäst i division 2

RedaktionenNyheter, Senior

I dag presenterar Unibet de spelare från Sveriges samtliga division 2-serier som är nominerade i Unibet 2:an – priset till Sveriges bästa division 2-spelare. Spelarna har valts ut av tränare, föreningsrepresentanter och journalister från hela landet. Två av dessa är KB-spelarna Viktor Segerström och Michael Jahn.

”Under hösten har tränare, ledare och sportchefer från landets division 2-föreningar deltagit i nomineringsprocessen, tillsammans med de journalister och bloggare som följer serierna på nära håll. Närmare 290 spelare i Sveriges sex division 2-serier har berörts under nomineringsarbetet och nu kan Unibet presentera de som efter den första fasen är nominerade till att bli årets spelare i division 2.”

”I denna fas av tävlingen har tre spelare i varje lagdel nominerats från varje division 2-serie. Nästa steg i tävlingen är att utse säsongens bästa målvakt, back, mittfältare och anfallare i varje serie. Utifrån dessa vinnare utses en slutvinnare på varje position. Dessa vinnare kommer då kunna titulera sig Sveriges bästa spelare i division 2.”

De nominerade spelarna i division 2 Norra Svealand är:

Bästa målvakt:
Viktor Segerström, Karlbergs BK, Pilip Vaitsiakhovich, Vasalunds IF, Jacob Widell Zetterström, IFK Lidingö.

Bästa back:
Branislav Karic, IFK Lidingö, Linus Malmborg, Vasalunds IF, Michael Jahn, Karlbergs BK.

Bästa mittfältare:
David Seger, IFK Stocksund, Kristoffer Khazeni, IFK Stocksund, Moussa Traore, Vasalunds IF.

Bästa anfallare:
Marcus Nobell, FC Gute, Andreas Rako, Vasalunds IF, Nils Nilsson, Valbo FF.

Slutvinnarna får 15 000 kr var, där 10 000 kr går till föreningen och 5000 kr går till spelaren.