Karlbergs seniorverksamhet består av Dam/Herr/Junior samt vår systerförening Bollklubben Gamla Karlbergare.

Vårt herrlag spelar sedan 2016 i division 2 Norra Svealand och spelar sina hemmamatcher på Stadshagens IP under säsongen 2018. Mer information kring truppen och spelschema finner du till höger.

Vårt damlag är nystartat och spelar i division 4. De spelar sina matcher på Stadshagens IP under säsongen 2018. Mer information kring truppen och spelschema finner du till höger.

Våra juniorer på herrsidan spelade i P-18 kval till juniorallsvenskan under 2017, och tog steget upp till juniorallsvenskan division 1. De spelar sina hemmamatcher på Stadshagens IP. Mer information kring truppen och spelschema finner du till höger.

Våra juniorer på damsidan spelar i F-16-19 under 2017 och spelar sina hemmamatcher på Stadshagens IP. Mer information kring truppen och spelschema finner du till höger.

Bollklubben Gamla Karlbergare är en systerförening till Karlbergs BK som bildades med syfte att spelare och ledare skulle kunna fortsätta sin resa i Karlbergs BK om än på en lägre nivå. De spelar i division 6 och sina hemmamatcher på Stadshagens IP under 2017. Mer information kring truppen och spelschema finner du till höger.