Seriepremiär mot Falu FK

kbadminSenior0 Comments

Äntligen är den här, den efterlängtade premiären! Cupmatcher och träningsmatcher i all ära, men det finns inget som går upp mot en match då det verkligen gäller.

Vi åker till Falun på lördag morgon, för match mot Falu FK kl 15:00 på Kopparvallens konstgräs.

Vilka är då Falu FK? Det är ett lag vi inte vet så mycket om, men det vi vet är att de spelade i samma serie i fjol. De låg illa till inför sista omgången, då man bortaslog vargarna från Norrtälje med ett mål i slutminuterna, och genom detta klarade sig kvar i Division 2 Norra Svealand.
De spelar en glad och trevlig fotboll, vilket vi alla uppskattar. Vi ser verkligen fram emot att åka dit för första gången i Karlbergs BK’s historia.
Här kommer en länk till Falu FK’s hemsida:

Hemsidan kommer att uppdateras så fort vi har tillfälle. Svenska Fotbollsförbundes hemsida uppdaterar nog snabbare än vad vi kan göra, men ett referat kommer så fort det bara är möjligt.

Mvh,
Staben