Sista matchen under våromgången – glad midsommar!

kb-andersNyheter KB fotboll, SeniorLeave a Comment

KB-GUSK_2013-05-25_nianPå torsdag kommer Skiljebo från Västerås på besök. Den matchen avslutar våromgången och en bra inledning på serien för KB som ligger fyra, dock med bara fem poäng ner till kvalstrecket.

Som vanligt kände webbredaktionen tränaren Roger Svensson på pulsen inför nästa fajt.

Är det inte stor risk att ni underskattar Skiljebo? De ligger sist och det är hemmamatch dagen före midsommarafton. Litet semester i luften…

– Finns ingen chans till underskattning. Vi vet att för att vi skall vara bra måste vi springa och löpa för varandra, vinna närkamper och limitera våra egna misstag. Så enkelt är det, och man skall komma ihåg att Skiljebo inte är ett dåligt lag.

Läget i truppen, Roger?

– Helt ok, men tyvärr så har vi ett gäng skador och sjukdomar som spökar. Atilla [Köksal], Richy [Ntirugelegwa], och Ruan [Carlos da Silva Cantilio] är alla sjuka inför träningen idag. Tugge Dagdelen har en liten känning i sin baksida, men det skall inte vara någon fara inför torsdagen.

Hur lång paus tar ni? Förberedelser inför hösten?

– Vi kör paus efter matchen på torsdag till den 15 juli. Vi kommer att skriva kontrakt med ett par spelare till hösten i och med ett tapp av några spelare under våren.

Vilka det blir får ni se vad det lider. Vi kommer att träningsspela två matcher samt ett träningsläger på hemmaplan där gemenskap är den viktigaste ingrediensen.

Webbredaktionen önskar Roger och er andra en glad midsommar!

/red