Sista seriematchen

kb-pelleDam0 Comments

I lördags samlades ett taggat damlag inför sista seriematchen. Vi skulle möta Saltsjöbaden som vi i vår första match spelat 2-2 mot. Ett resultat vi då var riktigt griniga över. Nu var det alltså dags igen. Resan vi gjort från den dagen känns magisk. Pelle som gjorde sin sista match för KB dam röjde om i vårt spelsystem. Jag var lite chockad att lämna ytterbacksplatsen för en centralposition högre upp i banan. Även vår kapten Lotta fick en mer offensiv position vilket hon gjorde mycket bra tillsammans med Carro! Alla tjejer slet och kämpade. Men Saltsjöbaden fick in 3 mål och KB 0. Man borde kanske vara missnöjd med en förlust men jag är ganska nöjd. För nu har vi gjort vårt första år i seriespel.

Vi har en vecka på att ladda om och förbereda oss inför första matchen i Victoria cup (damernas version av sthlm cup). Vi möter ett starkt Essinge som spelar i Div 4. Vi inleder matchen med en straff och efter det kommer vi göra allt vi kan. Välkomna upp till Stadshagen 19.30. För damerna fortsätter sin resa.