Skiljebo – KB 1-1

kb-andersNyheter KB fotboll, Senior0 Comments

KB-Skiljebo_2012_Lahlou

Youssef Lahlou utmanar Skiljeboförsvaret. Foto: Anders Jansson

I onsdags började höstsäsongen och KB åkte till Västerås för att ta revansch på Skiljebo efter den näsliga förlusten i våromgångens sista match. Det var nära att det lyckades.

KB ledde nämligen med 1-0 ändå in på övertid då Skiljebo kvitterade.

– Deras mål skedde med 25 sekunder kvar. Det var en frispark från 35 meter. Den lyftes in, och på något sätt går den förbi Simon i kassen. Svår boll absolut, då det var mycket trafik framför målet, förklarar KB:s assisterande Roger Svensson.

KB:s mål gjordes av Turgay Dagdelen i den 50:e minuten. Han har nu börjat komma i gång på allvar med målproduktionen och har nu gjort fyra mål. Det lovar gott.

Karlberg har tränat på sedan 15 juli och bland annat hunnit med en träningsmatch mot IFK Österåker samt haft samkväm med hela gänget. Det har också skett en del förändringar i truppen.

Ömer Erdal gjorde ett inhopp mot Skiljebo och han kommer närmast från Konyaspor. Han är en kvick, hårt arbetande offensiv spelare som kommer att spel på en kant eller centralt.

Även Christian Johann Altmann fick spela en kvart. Han spelade med oss hela förra året, men under vintern blev han sjuk med hjärnhinneinflammation, vilket har gjort att han inte har kunnat träna alls förrän på slutet av vårsäsongen.

Med i truppen var också den egna produkten Måns Sörensen, född -95, som vi tror väldigt mycket på. En tuff kille som trivs på det centrala mittfältet, där han spelar smart och tufft, säger Roger. Jonatan Partin och Christofer Garofalo var avstängda från förra matchen.

Redan i dag är det ny match då Akropolis kommer till Stadshagen. Matchen börjar klockan 14. Bortalaget lär vara mycket motiverade då de nu ligger tvåa, bara en poäng efter Huddinge som förlorade överraskande med hela 2-6 hemma mot Konyaspor i senaste omgång.

KB får bland annat se upp med Giannis Tsombos som ligger tvåa i skytteligan med sina åtta mål.

/red

Laget: Simon Röse –  Gustav Hedberg, Oliver Lee Gilford (K), Ted Fontér, Anders Lindskog – Magnus Schoultz, Fredrik Arvidsson (Christian Johann Altmann , 77:e) – Ömer Erdal, Atilla Engin Köksal (Ruan Carlos Da Silva Cantilio, 75:e), Youssef Lahlou  – Turgay Dagdelen