Sköndal – Dam B 0-1

Thomas BahnsonDam, Matchreferat 2014

Dagens match mot Sköndals IK slutade med ännu en seger för våra damer. Denna gång satt det ganska hårt åt.
En hel del spelare vilades inför söndagens viktiga match mot Reymersholm samtidigt som vi dras med skador och sjukdom.
Vi hade ett stabilt övertag i spelet men det dröjde till mitten av andra halvlek innan vi lyckades spräcka nollan. Det skedde efter ett snyggt förarbete av Patricia Espinoza Tapia som serverade Minca Olin till ett friläge mot målvakten. Minca knuffades ner bakifrån, domaren visade på fördel och avvaktade med att blåsa straff. Och tur var väl det, bollen gick vidare till Ellen Agné som kunde raka in 1-0 som blev slutresultatet.
Grattis till ännu en seger och serieledning just nu !
Nu laddar vi om inför söndagens viktiga match mot Reymers på Stadshagens IP kl. 18.00.