Sollentuna kommer till Stadshagen på lördag

kb-andersNyheter KB fotboll, Senior0 Comments

KB-Sirius_2013-06-12_Tugge

På lördag väntar en tuff match mot ett Sollentuna som kommer revanschsugna efter förlusten senast vi möttes. Sollentuna har börjat hösten bra med två segrar på tre matcher vilket fört dem upp från botten mot en mittenplacering. Kanske är det effekt av deras tränarbyte?

Den tidigare huvudtränaren Mike Lindström har valt att kliva av sitt uppdrag och har ersatts av Anders Limpar och till sin hjälp har han fått Hasse Backe (!).  Bästa målskytt i Sollentuna så här långt är David Gustafsson med sex mål.

– Vi har en negativ formkurva poängmässigt och gjorde en mindre bra insats senast mot Huddinge. Vi vill dock visa för vår hemmapublik att vi kan lira boll och prestera på hög nivå, vilket vi önskar görs på lördag, säger KB:s assisterande tränare Roger Svensson.

KB har några skador som oroar. Atilla Köksal gick av i B-laget (0-0 mot just Sollentuna) efter smärta i ljumsken och Turgay Dagdelen sträckte baksidan av låret i samma match. Dessutom spökar Fredrik Arvidssons fot igen och är tveksam till spel.

Jawad Lahlou är avstängd efter sitt tredje gula kort i senaste matchen mot Huddinge.

– Stämningen är god även om den är lite ansträngd efter den dåliga poängskörden under uppstarten av höstsäsongen. Dock så kör vi på och tränar på de saker vi anser oss behöver påbättras. Vi behöver vända trenden, vilket vi också skall göra allt vi kan för att göra på lördag, hälsar Roger.