Sommarens aktiviteter i sammandrag

kb-pelleFrån kansliet

När du tänker på sommaren ser du säkert lata dagar i solen framför dig. Men för över 250 barn var det allt annat än lata dagar denna sommar. Varje år arrangerar Karlbergs BK Sommarfotbollsskola och Camp på Stadshagens IP. Detta år bedrev KB under 4 veckor sommarfotbollsskola och camp för barn mellan 6 och 14 år. Stadshagens IP var under vecka 24, 25, 26 och 32 proppfull med barn och ungdomar som var på plats för att träna, leka, umgås och utveckla sitt fotbollsspelande.

Dagarna bestod av förmiddagsträning, lunch, eftermiddagsträning, mellanmål och avslutningsvis mer fotbollsträning. Vi hade tur med vädret majoriteten av dagarna så träningarna fungerade adekvat alla veckor och vi fick mycket fin feedback ifrån spelare som haft otroligt roligt med sina nya och gamla kamrater. Tanken med sommarfotbollsskolan och camperna är att så många barn som möjligt ska få möjlighet till en stimulerande aktivitet i en grupp med kompisar som de kanske inte normalt spelar med i sin lagverksamhet. I grupperna är det blandade åldrar och både pojkar och flickor finns med i grupperna. Varje grupp bestod av 15-25 barn och 2 ledare.

Vi vill avslutningsvis skicka iväg ett stort tack till alla er ledare som en eller flera veckor kämpade på i solen med lågt blodsocker och solbränna i nacken. Alexander Kärki (Spelare Herr), Antonio Fernandes (Dam- och Damjunior tränare), Fredrik Henriksson (Spelare P-01 & Knatteledare) Arvid Ågren-Wilgodt (Spelare U-17 & Knatteledare) Einar Antonsson (Spelare U-19) Thomas Bahnson (Damlagstränare), Daniel Dronsfield (U-17 tränare), Axel Enegren (Tidigare KB spelare & Knatteledare), Dante Lalouni (Tidigare KB spelare & Knatteledare) Viktor Segerström (Spelare Herr) och Tom Jenneholt (Spelare U-19).

Kommentarer

kommentarer