Sommarfotbollsskola & Camp v.33

kb-pelleFrån kansliet

Efter en lång sommar med fantastisk väder och ett fotbolls VM färskt i minnet så startar nästa vecka den populära sommarfotbollsskolan och sommarcamp. Vi har haft fullt upp med att rodda denna vecka och nu har vi så fullt som det bra går. Vi har totalt 160 barn och 17 ledare som tillsammans med Johan Wilny & Pelle Brädefors ska leverera en toppvecka för deltagarna.

I samarbete med Octapharma gör vi för 9:e sommaren vår populära sommaraktivitet. Efter nästa veckas aktiviteter så har vi under våra 4 veckor haft 349 barn som deltagit. Det är otroligt kul och det inspirerar oss att göra ännu bättre sommaraktiviteter framöver.

Då det inte finns något som tyder på någon förändring i vädret så blir det extra viktigt med en del tid i skugga och att dricka mängder med vatten. Ett och annat vattenkrig lär vi nog också få se ute på planerna. Här chillar vår ledare, Tom Jenneholt, med några deltagare under V.25.

Mycket spel och hög koncentration från några av deltagarna. Vår feedback från tidigare veckor har varit mycket positiv och vi hoppas alla kommer få ytterligare fem fantastiska dagar i solen uppe på Stadshagens IP!

/red

Kommentarer

kommentarer