Spårvägens FF – KB 2-5

Thomas BahnsonMatchreferat 2015, Senior

Karlbergs BK tog tre viktiga poäng i lördags tack vare seger med 5–2 (2–0) borta mot Spårvägen.
Karlberg hade inte vunnit en seriematch på två månader. Men i lördags tog förlustsviten slut. KB tog ledningen efter 19 minuter när Mathias Sundberg hittade Sebastian Silva som petade in 0–1 vid bortre stolpen. Fem minuter före paus gjorde gästerna ett liknande mål. Denna gång var det Sundberg som var sist på bollen efter inlägg från Oskar Sewerin.
KB fick en bra start i andra halvlek när Tor Ranniste sprang sig fri och placerade in 0–3. Spårvägen reducerade i den 66:e minuten genom Victor Prytz som nickade in en hörna, men Bryan Massa ordnade 1–4 kort därefter genom en individuell prestation. Där avgjordes matchen definitivt.
Innan eftermiddagen var fullbordad hade Spårvägen reducerat till 2–4 innan sommarförvärvet Leonard Edholm Fjellstad fastställde 2–5 med ett stenhårt skott i nättaket. Hela KB-laget förtjänar beröm för en gedigen laginsats. Nästa match spelas på lördag hemma mot Värmdö.
Spårvägens FF–Karlbergs BK 2–5 (0–2)
Mål, KB: 0–1 (19) Sebastian Silva (Mathias Sundberg), 0–2 (39) Mathias Sundberg (Oskar Sewerin), 0–3 (55) Tor Ranniste (Sebastian Silva), 1–4 (73) Bryan Massa (Sebastian Silva), 2–5 (90) Leonard Edholm Fjellstad.
Publik: 60.