Sportchef Flick sökes

kb-pelleNyheter

En kort fråga: Har du någon eller några personer i din omgivning som du tror skulle kunna bidra med att lyfta vår flicksektion och som stämmer överens med följande beskrivning?

KB behöver en stark och kompetent kraft som delar vår vision om en jämställd och stark förening i alla dess led. Nu söker vi en toppenperson som ska gå in i en roll som Sportchef Flick. Vi tror det krävs en person som är driven, engagerad, kunnig och en fantastisk ledare. Vi tror även att du har någon form av akademisk utbildning och arbetat som fotbolllstränare tidigare. En god förståelse för Stockholmsfotbollen och dess utmaningar är ett stort plus. Vidare gillar du utmaningar och att skapa strategier för hur KB framöver kan stärka sin position som en gedigen flickförening.

Det vi vill uppnå är primärt tre saker:

1. Stoppa blödningen av ambitiösa och duktiga spelare som väljer andra klubbar samt förhindra en tidig ”drop off”, som redan vid 11-12 års ålder märks i hela länet på flicksidan.
  2. Skapa en god fotbollsmiljö för flickor att utvecklas och även kunna satsa på sin fotboll i vår förening. En trygg, stimulerande och motiverande miljö.
  3. Skapa en brygga mellan ungdom och senior. Bildande av ett U 16-19 lag som arbetar lika metodiskt och målmedvetet för att utveckla spelare till vårt Damlag som vi har på pojksidan.

Ett gott nätverk av kompetenta tränare/pedagoger som kan rekryteras och som kan hjälpa till i denna process är naturligtvis önskvärt. Positionen är arvoderad och det finns utrymme för ytterligare uppdrag för rätt person (projektledning inom marknad, skapa CSR-projekt m m). Upp till 50 % tjänst för rätt person.

För frågor kring denna tjänst maila pelle@karlbergsbk.se eller ring 0701-904093.

Snälla dela/sprid detta i alla era kanaler och i ert nätverk! Ert bidrag är värdefullt!