SSK Bevattning sponsrar Karlbergs BK i två år!

Lennart SandahlFrån kansliet

Karlbergs BK har nöjet att presentera ett nytt sponsoravtal! Storstockholms Konstbevattning AB blir ny silverpartner i två år framöver.

Nästa företag att ansluta sig till Karlbergs BK:s växande sponsornätverk är Storstockholm Konstbevattning AB, även kallat SSK Bevattning.

”Vi bygger, installerar och erbjuder service av bevattnings- och fontänanläggningar. Våra kunder i dag är bland annat golfbanor, kyrkor, Stockholms Stad och samtliga allsvenska fotbollsklubbar i Stockholm”.

SSK Bevattning har signerat ett silveravtal över två års tid och kommenterar samarbetet med KB så här:

– Vi tycker att den ungdomsverksamhet och den pusselbit i samhället som Karlbergs BK utgör är väldigt positiv. SSK Bevattning vill hjälpa KB att bibehålla denna kvalitet, samt hjälpa klubben att få ännu bättre förutsättningar i framtiden, säger Max Baumann från SSK Bevattning.

– Karlbergs BK är tacksamma för SSK Bevattnings insats i föreningen. Vi hoppas företaget kommer ha glädje av vårt växande sponsornätverk och, med hjälp av detta samarbete, fortsätter bygga vidare på sitt positiva varumärke, säger KB:s marknadsansvarige Lennart Sandahl.

Besök SSK Bevattnings hemsida för att läsa mer om företaget.

/ Karlbergs BK