Det finns många sätt att aktivt stödja föreningen ekonomiskt. KB har inför 2018 tagit fram en nyhet där du som Platinamedlem även får hänga med i bussen på bortamatcher när herrlaget spelar utanför Stockholm. Kortet innebär som vanligt att du får fri entré på samtliga seriematcher & cupmatcher hemma på Stadshagens IP.

Som KB-Vän betalar du 200 kr och får:

• 50 procent rabatt på inträdesavgiften vid Herrlagets hemmamatcher & cupspel
  • Rösträtt på Karlbergs Bollklubbs årsmöte 2018

Vill du vara mer än en vän? Bli Guldvän! Kostnaden är 500 kr och innefattar såväl årskort som medlemskap med följande i paketet:

• Fritt inträde vid Herrlagets hemmamatcher & cupspel
  • Klassisk klubbnål

För den mest inbitne supportern så erbjuder vi även KB Platina. Kostnaden är 1 000 kr och innefattar såväl årskort som medlemskap med följande i paketet:

• Fritt inträde vid Herrlagets hemmamatcher & cupspel
  • Medföljare i bussen på Herrlagets bortamatcher utanför Stockholm (först till kvarn, 15 platser)
  • Klassisk klubbnål
  • KB-Halsduk

För att bli stödmedlem fyller du i formuläret nedan och betalar enligt det alternativ som passar dig. Viktigt att du anger ditt personnummer som referens. Medlemskort och eventuell klubbnål m m skickas sedan hem till dig per post alternativt så plockas de upp i entren vid någon hemmamatch.

Vi är enormt tacksamma för ditt stöd och hoppas att få se dig på KB:s hemmamatcher under säsongen.

Medlemsskap 2018